HEMKÖRNING

Hemkörning av pizza i Stockholm


Pizza direkt till dörren? Inga problem. Ring oss på 08 19 54 54 så tar vi din beställning direkt och fixar hemkörning av pizza i Stockholm. Pizza Express var först ut med hemkörning av pizza i Stockholm och vi levererar fortfarande på vårt vinnande koncept. Du kan beställa från vår ordinarie meny och få hemkörning av pizza direkt till din dörr. Vi har inte bara pizza – vi kör även ut de andra rätterna från vår meny hem till dig som bor i Stockholm.

Pizza, pasta, sallad, hamburgare – Pizza Express har en meny där alla kan hitta sin favoritmat och få den på hemleverans. Vår verksamhet startade redan 1987 och då var vi den första pizzerian med hemkörning av pizza i Stockholm. Med fina råvaror och omsorg i mathantverket bakar vi riktigt goda pizzor i äkta italiensk stenugn. Vi levererar pizza och annan mat direkt hem till din dörr – för att du ska kunna få riktigt god mat när du vill ha den.

Förutom hemkörning av pizza och andra rätter från vår meny kan vi också ordna med regelrätt catering av mat, framför allt till företag. Pizzalunch till hela företaget på plats? Vi kör pizzan till din dörr – även om du är på jobbet. Vi kör även ut mat till konferenser eller större evenemang, men se till att boka din beställning i förväg – då kan vi vara helt säkra på att kunna leverera rykande färsk mat precis i tid.

Pizza Express – hemkörning av pizza i Stockholm.

Pan pizza

KONTAKTA OSS

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue